Elektrisk løbehjul

  • Hurtig levering

  • Høj kvalitet

Viser alle 5 resultater

Elektriske løbehjul af høj kvalitet fra Misuri

Kom frem i en fart og hav god samvittighed overfor klimaet. Nu er det blevet sjovt og nemt at transportere sig rundt i trafikken med vores sammenklappelig el løbehjul.

Det elektriske løbehjul er en rigtig god transport form, som er en praktisk og sikker måde at komme omkring. Lad bilen stå hjemme – det her er meget sjovere.

Misuri sælger kun kvalitets løbehjul. Løbehjulet er lavet i stilrent design med kvalitetsstel, som gør den robust og sikker at køre på. Derudover kan du hurtigt og nemt folde løbehjulet sammen, så den med fordel kan tages med i både bil, bus og tog.  Tilkøb tasken til løbehjulet – så slipper du for at tænke på, om den er beskidt og sviner bussæde eller bilen til.

Vores elektriske løbehjul har alt, hvad der skal til for at køre lovligt på de danske stier.

Når du køber et elektrisk løbehjul hos misuri.dk, kan du være sikker på, det er fuldt lovligt. Løbehjulet er med lys både foran og baglygte, lovpligtige reflekser og ringeklokke. Det er selvfølgelig også CE og RoHs godkendt. Vi vil altid anbefale cykelhjelm, når du kører på elektrisk løbehjul.

Regler for brug af Elektrisk Løbehjul i Danmark

Kort om regler for elektrisk løbehjul:

Hvad gælder for el-løbehjul, der er tilladt i trafikken:

  • Elektriske løbehjul må højst kunne køre 20 km/t med motorkraft alene.
  • Løbehjul, der kan køre hurtigere end 20 km/t, er IKKE tilladt i trafikken.
  • Der skal være en hvid eller gul lygte foran og en rød lygte bagpå. Lyset skal være tydeligt synligt på mindst 300 meters afstand.
  • Løbehjulet skal være forsynet med en rød refleks bagpå, en hvid refleks foran og gule eller hvide reflekser på hver side.
  • Der må ikke være noget sæde på løbehjulet
  • Løbehjulet skal være CE-godkendt. Det må højst veje 25 kg, være max 2 m langt og 70 cm bredt.

Kilde: https://www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/smaa-motoriserede-koeretoejer/elektriske-loebehjul?gclid=CjwKCAjw_LL2BRAkEiwAv2Y3SWsJ4aLKb8D334zAW00YR7I4DPnIOBeNm4y255zUtlI5swrb1wke2hoC0rIQAvD_BwE