• Hurtig levering

  • Høj kvalitet

Airtrack

kr. 2.900,00kr. 3.400,00

Allertiders airtrack til haven til spring og leg. Den pustes let op med pumpe, som følger med. Det tager kun 2-3 min, så er den klar til flere timers sjov i haven. Den er nem at tage med til kammerater og let at pakke sammen. Så er du til motion og spring – er denne airtrack lige noget for dig.

Spørgsmål? Kundeservice på tlf. 5151 2552
Ikon for hurtig levering med GLSHurtig levering med GLS        Ikon for 30 dages returret30 dages returret
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Spring og leg på airtrack

Leder du efter en Airtrack til motion eller leg? Vores oppustelige Airtrack vil være et intelligent valg. Med sin uovertrufne styrke og holdbarhed er Airtrack nem at tage med og sætte op, og den kan også bruges i haven, på skoler og i sportsforeninger.

Den oppustelige Airtrack er fremstillet af højdensitets PVC, og den er stødabsorberende, skridsikker og vandtæt, hvilket gør den sikker for brugeren at dyrke spring på. Den er alsidig i brug, og den kan bruges til indendørs spring. Den kan også bruges til udendørsaktiviteter som luftmadras i en swimmingpool eller ved stranden, lege på græsarealer og så videre.

Pakken inkluderer en el-pumpe til både nem opsætning og luftudtagning. Alle dele er pakket ind i en PVC-pose til nem opbevaring og transport.

Specifikationer

  • Mål i meter: 1 x 5 x 0,1 (vægt 18,5 kg)
  • Mål i meter: 1 x 6 x 0,1 (vægt 21 kg)
  • Pustes op på 2-3 min.
  • CE godkendt

Yderligere information

Airtrack

5 meter, 6 meter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Airtrack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *